Naturterapi

I samarbejde med Psykolog Sheila Naja Kragelund tilbydes naturterapi og mindfulness i Kærvejen terapihave. Stressforløb, de fire årstider, udesidning m.m. book arrangementer på 

Book på www.naturligvaeren.dk

Er du en familie med et sårbart familiemedlem, book en familie dag.
Er du et firma kan du booke teambuilding i naturen for personale.
Er du en kvinde/mande gruppe book en afstressende dag i naturen.

Se mere her

IMG_1268

Skovdagcenter for demensramte

Er du en presset familie med et demensramt familie medlem. Her kan den demensramte komme i skovdagcenter til ude aktiviteter og bål tilpasset årstiderne.

I det store drivhus er der samling med sang og hygge.
Der lægges vægt på nærvær og meningsfulde aktiviteter.

hygge

Undervisning for sundhedspersonale

I samarbejde med ergoterapeut Ulla Bundgaard Westendorp tilbydes temadage for personale, der arbejder med demensramte og ønsker inspiration til ude aktiviteter. Kursus afvikles i skovhaven, der også fungerer som sanseterapihave.

Vi rådgiver også i sansestimulerende uderum til plejecentre.

Se mere her

vogn

Shelter udlejning

Shelteret ligger på 1,5 ha privat grund ved skov og spiselig skovhave. Skov med hængekøjer og træ musikinstrument. Lille sø, mulighed for åfiskeri med fiskekort og økologisk hønsegård. 200 m. til indkøb. Drikkevand, køleskab og adgang til toilet. Der kan bookes rundvisning i den klima- og insektvenlige have og guidet tur i den spiselige skovhave, hvor vi sammen høster årstidens bær, vitale urter og spiselige blomster til jeres egen bålmad.

Se mere her

fire

Skovhave rundvisning

Book en rundvisningen hvor vi ser på samspillet i skovhaven og smager på årstidens bær, flerårige grøntsager, urter og spiselige blomster.

Se mere her

skovhave

Workshop

Er du en familie, en gruppe. Kom en dag og sans og oplev hvad naturen kan give. Sanketur og bålmad med årstidens urter fra skovhaven. Guidet sanketur i skovhaven, fælles høst af årstidens bær, urter og spiselige blomster og tilberedning af bålmad/te over bål.

Varighed 2 timer. Kan bestilles af grupper på max 9 personer

Se mere her

bear

Skovhave kursus

Der tilbydes skovhavekursus. På kurset er der et teoretisk oplæg med skriftligt materiale, derefter en rundvisning i skovhaven med mulighed for at høre om mine erfaringer jeg, se eksempler på skovhavebede med forskellig sammensætning. Alt efter årstiden er der mulighed for, at se og smage.

Der er mulighed for sanketure, sanse- og naturaktiviteterer for mange målgrupper, og kan tilpasses individuelt.

Samarbejder med grønt forum og Visit Vejle.

Se mere her

workshop

Skovhaveplan

Er du haveejer, boligforening, restaurant eller institution, jeg hjælper med at tegne en spiselig, insektvenlig og klimavenlig skovhave.

Skovhaven giver lokal vital mad og kan derudover også bruges til multisansehave.

Haveejernes behov tilgodeses og eksisterende brugbare planter i haven bevares. Det drejer sig om robuste flerårige planter, der er nøjsomme.

skovhave

Kærvejen terapihave
Ulla Nørgaard Karmann
Kærvej 5, Ågård
6040 Egtved, DK

Copyright 2019 ©

NV
SiteLogo
Dansk-logo
Artboard 1 copy 12
Translate »